1097 Budapest, Albert Flórián út 3/B,
E épület 4-es iroda
+36 20 34 44 214
info@karman-mechanics.hu

HU EN DE

Anyag- és szerkezetvizsgálat

Tisztelt Gyártó Cég!

Nem egyenletes a partnerei által beszállított anyagok minősége vagy váratlan vevői reklamációkat kaptak törött/selejtes alkatrészek miatt?

Cégünk rövid határidővel vállalja gyártmányainak, alapanyagainak anyagvizsgálatát, szakító-, nyomó- és hajlító vizsgálatok képében. Készen állunk akár a szükséges próbatestek alapanyagból, alkatrészből történő kimunkálásra is. A próbatestek előállítása és az anyagvizsgálatok minden esetben a szükséges szabványok szerint vagy az egyedi igényeket betartva készülnek el.

Új partnereink számára az első 5 próbatest tesztelését MOST INGYEN vállaljuk, amennyiben legalább 6 db vizsgálatára van szükségük.

A próbatestek előállítására egyedi ajánlatot adunk akcióinktól függetlenül. Keresse Dr. Felhős Dávidot a david.felhos@karman-mechanics.hu e-mail címen vagy a +36 20 421 8764-es telefonszámon.

A tényleges mechanikai anyagtulajdonságok ismerete egyszerre a tervezés és a minőségbiztosítás alapja. Az anyagok egyszeri és ciklikus terhelés alatti viselkedésének kísérleti vizsgálatával olyan információkra tehetünk szert, amely felhasználásával egyszerre léphetünk előre a magasabb kihasználtság valamint a megbízhatóság növelése felé.

Kapcsolat

1097 Budapest, Albert Flórián út 3/B,
E épület 4-es iroda
+36 20 34 44 214

info@karman-mechanics.hu